top of page

PAUSAR en stund - men JOBBAR ändå.

Ja - från 1 april, då vi skulle spelat på Victoriateatern i Malmö, och framöver sommaren - så tar vi en liten paus vad gäller konserterna. Och det känns PYRT!! Vi längtar efter att få träffa varandra och vi längtar efter att få spela för er - vår publik. Vi hade sett fram mot alla fina spelställen, små bygdefestivaler och hemliga platser där det finns musikälskande eldsjälar som vill förgylla livet med musik, ett möte mellan människor. Vi såg också fram mot konserten tillsammans med Sven Wollter på Liseberg som var inbokad i juli. Fuck Covid!

Det sista vi genomförde i mars, innan virusrestriktioner och hälsoperspektiv gjorde att vi saktade ner, var tre fina dagar i eminenta Svenska Grammofonstudion inför vår kommande platta. Tillsammans med Don Alsterberg bakom reglarna spelade vi in tolv titlar som nu under våren förädlas och växer fram. Det blir nya låtar - och gamla låtar som låter som nya. Vi har till exempel valt att ta upp ett spår var från våra fyra första plattor (1972-1975) och arrangera om och föra dessa låtar vidare. Här finns också tonsättningar av Kent Anderssons fina poetiska texter och vi är så glada att fina Matilda Magnusson åter vill samarbeta med oss. Vi planerar en release framåt höstkanten, hoppas på att viruspandemin har lugnat ner sig och att spelställen kunnat öppna så smått, och att vi kan göra en och annan turnésväng och ha en fin releasefest någonstans!


I studiotrappan ser ni från topp: Don Alsterberg, Niclas Rydh, Frida Thurfjell, Thomas Jäderlund, Nikke Ström, Pontus Torstensson, Bengan Blomgren, Matilda Magnusson och Tomas Forssell.

(foto: Tomas Forssell)

bottom of page