top of page

Vi välkomnar Niclas Rydh!

Så kul att Nynningen fått en sjunde medlem, nämligen trombonisten och arrangören Niclas Rydh. Niclas kom med i början av januari och alternerar så gott det går mellan alla sina jobb. Å andra sidan gör de flesta i bandet detta. Vi kalibrerar våra kalendrar och försöker komma ut på vägarna, spåren eller vad det blir, så mycket som möjligt. Nu närmast repar vi inför "Rock At Sea" (Svenska Höjdare) och Fasching i början av april. Och vi är så enormt glada att berätta att Stefan Sundström kommer att komma med i bandet för dessa spelningar!! Vi kommer att blanda och ge!!

Redan nu kan vi berätta att åtskilliga konserter är klara för maj och kommande sommar. Nya skivan kommer den 6:e april och den kan snart förhandsbeställas och skickas ut i samband med releasen. (foto: Bo Harringer)

bottom of page