top of page

Augustitrippen

Torsdag den nionde augusti inleder vi vår tripp runt om i landet. Vi startar i Malmö på S:t Gertrud mitt i stan och tar en ostlig svängt till Öland och Kalmar innan vi möter upp med Sven Wollter och Matilda Magnusson för vår första gemensamma spelning i Gislaved.

Ny i bandet är sköna Hilda Ekstedt som ersatt Lisen på tenorsax och sång. Hon är just hemkommen efter musikalisk resa till Makedonien. Det ska bli spännande och se vilka fina kollisioner det kommer att bli framöver. Majakovskij, rock, jazz, blues och balkan!

Här är några fina bilder som Niklas Gustavsson/Rockfoto.nu fick till för en månad sedan när vi steg upp på den intima scenen på KAFE DE LUXE i Växjö. Tack Niklas för att vid får använda dem.

Möt upp när vi reser runt. HÖJ RÖSTEN! Samla ihop alla vänsterkrafter för att hålla SD och andra grupper som hotar demokratin på avstånd. Följ vårt turnéschema och möt upp!

bottom of page